Boka provning

Välkommen att boka en provning i vårt härliga showroom i Huskvarna, utanför Jönköping.

Kom själv eller ta med dig sällskap (vi rekommenderar max 2 st som sällskap) och njut av en go stund medan vi hjälper dig att hitta din drömklänning.

Vanliga provningar är helt kostnadsfria hos oss.

Premium Provning!

Det finns också möjlighet att boka en premium provning, en extra lyxig stund med bubbel och choklad, längre provtid och en privat provning där ni abonnerar provrummen för er själva. 

Se mer information och hur du bokar längre ned på sidan.

Just nu upplever vi ett stort tryck på helgerna och tiderna går åt snabbt, vi rekommenderar dig därför att boka i god tid till ditt bröllop . 

Boka sömnadstid

Vi erbjuder en 30 min kostnadsfri inprovning där vi går igenom justeringar och eventuell uppläggning som ska göras. Varje klänning är unik och olika ändringar behövs för olika klänningar. Under inprovningen går vi igenom allt som behöver göras på din klänning och du får ett direkt pris på vad kostnaden kommer att bli.

 

Vi rekommenderar att du bokar din tid minst 3 månader innan ditt bröllop eller så fort du hittat din brudklänning då tiderna går åt snabbt och du behöver ha en bokad sömnadstid minst 8 -10 veckor innan bröllopet. 

Ska du göra ändringar utöver det vanliga som att ta bort eller lägga till något behöver du boka en tid minst 12 veckor innan ditt bröllop.

 

Inför din inprovning behöver du ha med dem skorna du tänkt ha så lägger vi upp klänningen efter det. Oftast behövs inte Bh under de flesta klänningarna, är det något du planerar att ha tar du också med den till din bokade tid.