Boka provning

Välkommen att boka en provning i vårt härliga showroom i Huskvarna, staden vid Vätterns spets.

Kom själv eller ta med dig sällskap (vi rekommenderar 2 st som sällskap) och njut av en go stund medan vi hjälper dig att hitta din drömklänning.

Naturligtvis är det kostnadsfritt att boka tid hos oss.

Just nu upplever vi ett stort tryck och tiderna går åt snabbt, vi rekommenderar dig därför att boka i god tid till ditt bröllop . 

Boka sömnadstid

Fullbokat för bröllop som äger rum fram till 15 augusti

 

Vi erbjuder en 30 min kostnadsfri inprovning där vi går igenom justeringar och eventuell uppläggning som ska göras. Varje klänning är unik och olika ändringar behövs för olika klänningar. Under inprovningen går vi igenom allt som behöver göras på din klänning och du får ett direkt pris på vad kostnaden kommer att bli.

 

Vi rekommenderar att du bokar din tid minst 3-4 månader innan ditt bröllop då tiderna går åt snabbt och du behöver ha en bokad sömnadstid minst 8-12 veckor innan bröllopet. 

Ska du göra ändringar utöver det vanliga som att ta bort eller lägga till något behöver du boka en tid minst 12 veckor innan ditt bröllop.

 

Inför din inprovning behöver du ha med dem skorna du tänkt ha så lägger vi upp klänningen efter det. Oftast behövs inte Bh under de flesta klänningarna, är det något du planerar att ha tar du också med den till din bokade tid.

 

Till dig som gifter dig i juli och augusti!

Under juli månad har vi sommarstängt och inga sömnadsändringar görs då. Gifter du dig i augusti är det bra att du tillgodoräknar detta och bokar en tid innan sommaren för att vi ska hinna göra dina ändringar. Dem sista klänningarna lämnas ut innan 20 juni.