top of page
9Z5A2548.jpg

VÅRT UTBUD

UPPTÄCK VÅRT UTBUD AV BRUDMODE

9Z5A2670.jpg

Secondhand klänningar

Vårt secondhand utbud består av moderna och trendiga klänningar som ligger i tiden nu till förmånliga priser. 

Våra klänningar är från välkända brudmärken och alla är kemtvättade innan de hängs ut i vårt showroom. Eftersom vi har ett stort utbud av secondhandklänningar varierar också utbudet av brudmärken. Just nu är vårt showroom fyllt av härliga modeller från Abby Waits, Ivory & Grace, Esther Franke, Aspera by Alicja Eklöw, Justin Alexander, Morilee, Bianco Evento och många fler. 

_68A6645.jpg

Svensk Design

Vi vill bevara våra lokala och svenska brudmärken och ser det som en självklarhet att fylla vårt showroom med dessa klänningar. Just nu är vi största återförsäljaren av Abby Waits mellan Norrköping till Borås.

Hos oss hittar du märkena Estrada och Abby Waits som finns att beställa i storlekarna 32-62. Vi hjälper er mer än gärna att hitta och ge rekommendationer på en passande modell till dig. 

.jpg

Accessoarer

Du ska inte behöva leta efter tillbehör när du hittar din klänning hos oss. Här hittar du bland annat hårsmycken, brudslöjor, skor, smycken och väskor. 

Vi hjälper mer än gärna till att matcha detta åt dig.

abbywaits_2023_elaine2-33.jpg

Nya klänningar

Som ett komplement av vårt secondhand utbud har vi även nya klänningar för att kunna erbjuda allt, som ett bra urval av storlekar och modeller. 

brollopsevent_skarmupplost-40.jpg

BOKA TID

Boka din tid och upptäck vårt utbud av secondhand, nytt och accessoarer

Sara Flyckt Photography
bottom of page