top of page
Bröllopsklänningar, Bröllopsklänning, Secondhand, Brudklänning, Brudklänningar, Bröllop
Sara Flyckt Photography

VÅR IDÉ

Hållbarhet är viktigt för oss på alla sätt, både gammalt som nytt. 

Förutom secondhand tycker vi att det är viktigt att bevara våra lokala och svenska företag. Därför förmedlar vi både brudklänningar på secondhand och nya klänningar till störst del från lokala och svenska märken.

Hittar man en ny klänning hos oss kan man dessutom sälja den via oss efter sitt bröllop och på så sätt låta den leva vidare vid fler tillfällen än bara ett. 

 

Att uppleva en premiumkänsla med lite extra lyx behöver heller inte vara alltför kostsamt, varken för plånboken eller miljön. 

Vi erbjuder ett helhetskoncept för blivande brudar med både secondhand och nya brudklänningar i olika prisklasser. Du hittar också ett härligt utbud av accessoarer för att matcha din klänning till en hel outfit. Vi hjälper brudar att få sålt sin brudklänning samtidigt som vi hjälper blivande brudar att hitta sin drömklänning.

En brudklänning är alldeles för vacker för att bara används en gång och sen hängas undan.

 

Det är varken lätt att köpa eller sälja sin brudklänning via annons.

Där är det ofta är ett lågt andrahandsvärde för säljaren och sämre förhållanden för den blivande bruden där hon ska ta ett snabbt beslut.

Många köper gärna en begagnad brudklänning men vill gärna få prova flera på samma plats, där det finns ett urval av modeller att välja bland.

Därför skapar vi en mötesplats i härlig atmosfär i vårt showroom. Där blivande brudar har möjlighet att i lugn och ro bläddra bland flera klänningar för att hitta sin drömklänning med plats för medföljande sällskap och ett glas bubbel. 

 

Välkomna till en plats med premiumkänsla där vi samlat både svensk design och secondhand!

bottom of page