top of page
.jpg
Sara Flyckt Photography

HITTA DIN DRÖMKLÄNNING

NJUT AV EN STUND I AVSLAPPNAD MILJÖ

Vi erbjuder kostnadsfri provning i härlig miljö i vårt showroom och gör allt för att du ska få bästa upplevelsen hos oss. 

Där finns en stund för dig att bläddra bland vackra klänningar i olika modeller och plats för medföljande sällskap och ett glas bubbel för den som vill.

Vi hjälper dig i resan att hitta din drömklänning.

Sömnadsändringar

Vi vill att du ska känna att klänningen passar dig perfekt.

Önskar du sömnadsändringar för att anpassa klänningen efter dig hjälper vi dig såklart gärna med det, detta till en förmånlig kostnad utöver klänningens pris. Vi erbjuder en 30 min kostnadsfri inprovning där vi går igenom justeringar och uppläggning som ska göras och uppger kostnad på detta.

Önskar du mer tid och ytterligare konsultation tillkommer en kostnad på 200kr per påbörjad halvtimme. Varje klänning är unik och olika ändringar behövs för olika klänningar. Under inprovningen går vi igenom allt som behöver göras och du får ett direkt pris på vad kostnaden kommer bli.

 

Vi rekommenderar att du bokar din tid minst 3-4 månader innan ditt bröllop då tiderna går åt snabbt. Du behöver ha en bokad sömnadstid minst 8-12 veckor innan bröllopet. 

Ska du göra ändringar utöver det vanliga som att ta bort eller lägga till något behöver du boka en tid minst 12 veckor innan ditt bröllop.

bottom of page